Parkeren bij vliegvelden

Wanneer je er voor kiest om met het vliegtuig op reis te gaan is een van de dingen die ja vaak vergeet of op het laatste moment pas aan denkt waar parkeer ik mijn auto. Je kunt er voor kiezen om gewoon naar het vliegveld te rijden en te kijken waar je kunt parkeren. Maar wanneer je besluit om toch even te kijken waar je allemaal kunt parkeren kom je er achter dat er nog meer mogelijkheden zijn die een stuk goedkoper blijken te zijn. Hierboven kun je gebruik maken van onze handige zoekfunctie om de beschikbare parkeer opties te bekijken en om een eventuele keuze te kunnen maken voor waar jij je auto kunt parkeren. Hieronder leggen wij kort uit welke opties er allemaal zijn.

Shuttle parkeren

Eén van de opties is er voor te kiezen om je auto bij een parkeergelegenheid te parkeren die gebruikt maakt van shuttlebusjes. Je kunt dan je auto parkeren op je aangewezen plek en vervolgens word je door een van de medewerkers naar het vliegveld gebracht. Dit is een erg populaire optie, op deze manier voorkom je om lange stukken te hoeven lopen met je bagage, want je wordt in de meeste gevallen (afhankelijk van het vliegveld) bij de terminal afgezet.

Valet parkeren

In onze zoekfunctie vind je ook een aantal Valet bedrijven. Dit houd in dat je gewoon naar het vliegveld kunt rijden. Wanneer je eenmaal aankomt bij het vliegveld staat er een van de medewerkers je op te wachten om je auto in ontvangst te nemen. Deze rijd hem vervolgens naar hun eigen parkeergelegenheid waar deze netjes word geparkeerd. Bij terug komst van je reis zullen ze er voor zorgen dat je auto weer netjes bij de uitgang zal staan. Bij ons vind je alleen goedgekeurde bedrijven met een uitstekende reputatie.