United Airlines Handbagage

Wanneer je gaat vliegen met United Airlines is het toegestaan om gratis handbagage mee te nemen aan boord van het vliegtuig. De hoeveelheid die je mee kunt nemen hangt echter af van wat voor soort vliegticket hebt geboekt. Zo mag je met een Basic Economy vliegticket alleen een persoonlijk item meenemen dat onder de stoel past, denk hierbij aan een handtas of een laptoptas. Heb je een Economy of hoger geboekt? Dan mag je ook een koffer meenemen die aan de eisen voldoet van United.

De koffer mag maximaal een afmeting hebben van 22 cm x 35 cm x 56 cm dit is inclusief de wieltjes en handvaten. Voor het gewicht is bij United geen maximum, echter dien je zelf wel in staat te zijn om de koffer te kunnen opbergen in de bovenliggende bagagevakken.

Handbagage United Airlines Basic Economy Business, First
Aantal stuks handbagage 0 1 1
Max. afmeting handbagage N.v.t. 22 x 35 x 56 cm 22 x 35 x 56 cm
Aantal accessoires 1 1 1
Max. afmeting accessoire 22 cm x 25 cm x 43 cm 22 cm x 25 cm x 43 cm 22 cm x 25 cm x 43 cm
Max. totaal gewicht handbagage Geen maximum gewicht Geen maximum gewicht Geen maximum gewicht

Wil je weten wat je allemaal mee kunt nemen in je handbagage? Dan kun je via de onderstaande link bekijken wat allemaal is toegestaan.

Handbagage voorwaarden | United.com

Daarnaast is het verstandig om altijd de actuele informatie te bekijken op de website van de maatschappij, ondanks dat wij deze pagina geregeld controleren kunnen er altijd fouten in zitten.