Inchecken Transavia

Ga je vliegen met Transavia? Dan dien je voor vertrek in te checken. Je kan dit handig bij Transavia Online doen, maar het is bij Transavia ook nog mogelijk om dit op de luchthaven zelf te doen. Het voordeel om dit van tevoren online te doen, is dat je tijd bespaard op de luchthaven.

Online Inchecken

Bij Transavia kun je eenvoudig gratis online inchecken. Dit is mogelijk 30 uur voor vertrek en sluit 4 of 1 uur voor vertrek, dit hangt af vanaf welke luchthaven je vertrekt. Daarnaast ontvang je van Transavia 30 uur voor vertrek een e-mail met de tijden waarbinnen je moet inchecken. Hieronder vind je een handig filmpje van Transavia met de uitleg over de procedure van het online inchecken.

Op de luchthaven

Bij Transavia is het nog gewoon mogelijk om gratis in te checken op het vliegveld. Dit kun je doen bij één van de check-in balies van Transavia op het vliegveld. Je dient hiervoor wel op tijd te zijn op de luchthaven. Op de luchthaven kan het nogal druk zijn, en wanneer je te laat bent kun je niet meer aan boord van je vlucht.

Bekijk de openingstijden van de incheck balies