Vlucht boeken Norwegian

Norwegian of ook bekend als Norwegian Air Shuttle is een low-cost luchtvaartmaatschappij uit Noorwegen, met het hoofdkantoor in het Noorweegse Fornebu.

Deze Noorse airliner dat opgericht is in 1993 vloog in het begin van zijn jaren vooral vluchten voor andere airliners, maar in 2002 werd het beleid van de luchtvaartmaatschappij veranderd en werd een low fare maatschappij en de naam werd veranderd naar Norwegian.com.

Bestemmingen van Norwegian

Norwegian staat derde in de lijst wat betreft het aantal passagiers dat gebruik maakt van en low-cost maatschappij. De reden hiervoor is het grote aanbod van bestemmingen wereldwijd.

De meeste vluchten van Norwegian worden wel gevlogen binnen Europa, maar Norwegian heeft zich ook gericht op het goedkoop aanbieden van vliegtickets van trans Atlantische vluchten. Het totaal aantal bestemmingen dat word aangevlogen is ruim 150.

Allianties en Norwegian spaarprogramma

Norwegian is net als andere grote low-cost airliners aangesloten bij Airlines for Europe.

Bij Norwegian hebben ze het Norwegian reward spaarprogramma. Met dit programma spaar je punten wanneer je vliegt, verblijft in en hotel, of een auto huurt via Norwegain. Deze punten kun je vervolgens weer spenderen aan vliegtickets of bijvoorbeeld extra bagage.