Vlucht boeken Middle East

Deze luchtvaartmaatschappij is de nationale airliner van Libanon met het hoofdkantoor in de hoofdstad Beiroet dicht gelegen bij het vliegveld van deze stad. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in het jaar 1945 door Fawzi EL-Hoss en Saeb Salam met hulp van British Overseas Airways Corporation werden de eerste vluchten uitgevoerd vanaf begin 1946.

Zo begon deze maatschappij nog met een paar vluchten, maar groeide uiteindelijk uit tot nu jaarlijks ruim 3 miljoen passagiers die een vliegticket boeken van deze luchtvaartmaatschappij.

De ruim 3 miljoen mensen die vliegen met deze maatschappij worden vervoerd in vloot vliegtuigen dat bestaat uit 18 relatief jongen toestellen allemaal afkomstig van de vliegtuig fabrikant Airbus. Voor de korte tot middel lange vluchten word gebruik gemaakt van de Airbus A320, en voor bestemmingen die ver weg liggen worden er in totaal 5 toestellen gebruikt van het type Airbus A330. Met deze aantallen behoord Middle East Airlines niet tot de grote jongens, maar is het wel een speler met betekenis in de regio waar MEA actief is.

Vliegtickets Middle East Airlines

Het aanbod van bestemmingen waarvoor je allemaal een vliegticket kunt boeken bestaat uit ruim 30 bestemmingen verspreid over 23 verschillende landen.

Al deze ruim 30 bestemmingen worden aangeboden van de thuisbasis van MEA de luchthaven Rafik Hariri International Airport. Deze luchthaven is het knooppunt van bestemmingen dat wordt aangeboden. Wil je een andere bestemming bereiken met Middle East Airlines dan zul je op deze luchthaven een overstap moeten maken met een aansluitende vlucht.

Luchtvaartmaatschappijen zorgen er daarom ook voor dat de overstap tijden zo beperkt mogelijk blijft en de vluchten goed op elkaar aansluiten.

Aanbod van bestemmingen vanuit Nederland

Helaas is MEA momenteel niet actief op een Nederlandse luchthaven. Er is ook niks bekend over of ze dit in de toekomst gaan doen.

Vertrekken vanuit Belgiƫ

Doordat er geen vluchten worden aangeboden vanuit Nederland betekend niet dat je geen gebruik kunt maken van deze maatschappij, want MEA is wel actief in Belgiƫ. Zo worden er dagelijks vluchten uitgevoerd vanaf Brussel naar Beiroet. De luchthaven van Brussel is voor de Nederlanders prima te bereiken met trein of per auto. Ga je met de auto bekijk dan ons aanbod van goedkope parkeer locaties bij het vliegveld van Brussel via de onderstaande link.

Vluchtboeken.nl | Parkeren

Middle East
Informatie