Vlucht Boeken Malaysia Airlines

Malaysia Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van het land Maleisië. Deze airliner heeft het hoofdkantoor in Sepang op het vliegveld Kuala Lumpur International Airport. Deze luchtvaartmaatschappij is opgericht in het jaar 1971.

Deze luchtvaartmaatschappij uit Maleisië is een partij die uitstekende services biedt, zo is deze airliner in het jaar 2009, 2012 en in het jaar 2013 bekroont met de titel The World’s 5-Star Airline.

De vloot van Malaysia Airlines bestaat uit 84 toestellen, waarvan de widebody toestellen afkomstig zijn van Airbus, zoals de grote Airbus A380 en de A350. Voor de kortere vluchten maakt Malaysia Airlines uitsluiten gebruik van de Boeing 737.

Bestemmingen van Malaysia Airlines

Waar in het verleden de Nederlanders er nog vaak voor kozen om met Malaysia Airlines te vliegen naar bestemmingen in Azië, is het voor de Nederlanders niet meer mogelijk om vanaf Nederland met Malaysia Airlines te vliegen.

Na 35 jaar actief te zijn geweest op Schiphol is Malaysia Airlines in 2016 gestopt met vluchten aan te beiden vanaf Schiphol. Dit is gekomen doordat Malaysia Airlines in financiële problemen is gekomen en de 2 bekende vliegrampen heeft daarbij ook niet meegeholpen.

Na een grote reorganisatie binnen Malaysia Airlines heeft deze luchtvaartmaatschappij er voor gekozen om zich nog alleen te concentreren op de markt in Azië en Australië.

Spaarprogramma Malaysia Airlines

Voor mensen die veel vliegen met Malaysia Airlines is het interessant om eens te kijken naar het frequent flyer programma van Malaysia Airlines. Dit Frequent flyer programma heet Enrich.

Met het frequent flyerprogramma Enrich kun je profiteren van extra kortingen en leuke aanbiedingen. Daarnaast hebben vaste klanten ook extra privileges.