LEVEL Ruimbagage

Bij LEVEL hangt het af van wat soort vliegticket je hebt geboekt en wat voor soort vlucht het is. Daarom hieronder een overzicht met de voorwaarden.

Belangrijke voorwaarden

 • Een koffer mag nooit meer dan 32 kilogram wegen.
 • Ruimbagage te zwaar? Dan worden er kosten in rekening gebracht.
 • Langeafstandsvluchten

  Bij Langeafstandsvluchten zit er standard geen ruimbagage bij de prijs van het vliegticket in. Maar heb je een Premium vliegticket geboekt dan mag je maar liefst twee stuks ruimbagage meenemen van 23 kilogram. Heb je een Basic vliegticket geboekt en wil je toch ruimbagage mee? Geen paniek want je kunt nog gewoon ruimbagage bijboeken. Via de onderstaande link vind je de tarieven.

  Kosten ruimbagage bijboeken | Flylevel.com

  Indien je besluit om toch extra ruimbagage bij te boeken doe dit van te voren online. De kosten op de luchthaven zijn hoger dan wanneer je dit zelf online van te voren doet.

  LangeafstandsvluchtenEconomyPremium
  Aantal stuks ruimbagage02
  Max. afmetingN.v.t.Geen max. afmeting
  Max. gewicht per stukn.v.t.23 kg
  Vluchten binnen Europa

  Voor vluchten binnen Europa gelden net wat andere regels dan bij Langeafstandsvluchten. Een van de verschillen is de indeling van klasse. Zo heeft LEVEL bij vluchten binnen Europa de klasse Basic en Optima. Bij een Basic vliegticket zit geen ruimbagage bij het vliegticket in. Maar heb je een Optima vliegticket geboekt, dan zit er één stuk ruimbagage bij de prijs in die 25 kilogram mag wegen.

  Ook bij vluchten binnen Europa kun je met een Basic vliegticket gewoon nog bagage bijboeken. Of wanneer je Optima vliegticket hebt geboekt meer ruimbagage bij boeken dan 1 stuk van 25 kilogram.

  Vluchten in EuropaBasicOptima
  Aantal stuks ruimbagage01
  Max. afmetingN.v.t.Geen max. afmeting
  Max. gewicht per stukn.v.t.25 kg

  Ondanks dat wij de voorwaarden van LEVEL nauwlettend in de gaten houden kan het gebeuren dat de bovenstaande informatie afwijkt. Dit kan komen doordat LEVEL plotseling hun beleid omtrent bagage heeft aangepast.

  Actuele bagage voorwaarden | Flylevel.com