Vlucht boeken LEVEL

Level is een low cost luchtvaartmaatschappij van International Airlines Group beter bekend als IAG. In deze onderneming zitten onder andere British Airways, Iberia en Aer Lingus. IAG.

Deze luchtvaartmaatschappij is in 2017 opgericht om antwoord te geven op de concurrentie die ontstond door andere low-cost luchtvaartmaatschappijen, denk hierbij aan Easyjet en Ryanair. De vliegticket prijzen die LEVEL hanteert moet ze in staat stellen om de strijd aan te gaan met de concurrentie.

De vluchten worden momenteel uitgevoerd door luchtvaartmaatschappijen die onder de IAG Group vallen. De vliegtuigen zijn uitgevoerd in de kleuren van Level. Zo beheren Anisec Luftfahrt. Iberia en Openskies de toestellen die momenteel vliegen onder het merknaam LEVEL.

In totaal zijn er nu 13 toestellen te vinden die rondvliegen in de kleuren van level. Ook zijn er al plannen om de vloot verder uit te bereiden naar 15 toestellen in 2022.

Bestemmingen van LEVEL

Deze luchtvaartmaatschappij bestaat nog maar sinds 2017 maar ondanks het korte bestaan heeft LEVEL al redelijk wat bestemmingen die aangevlogen worden. Deze bestaat in 2019 al uit ruim 25 bestemmingen.

LEVEL is ook al zeer actief op de Nederlandse luchthaven Schiphol. Je kunt wel zeggen dat Schiphol een belangrijk punt is in het netwerk van LEVEL. Vanaf Schiphol worden er namelijk al 7 directe bestemmingen aangeboden.

LEVEL bestemmingen vanaf Schiphol

 • Londen
 • Barcelona
 • Lissabon
 • Rome
 • Wenen
 • Milaan
 • Fuerteventura
 • LEVEL is helaas nog niet actief op andere luchthavens in Nederland of in de buurt van de Nederlandse grens, bijvoorbeeld op het vliegveld van Düsseldorf.

  Frequent flyer programma van LEVEL

  LEVEL is aangesloten bij een frequent flyer programma, net als alle andere leden van IAG maakt LEVEL gebruik van het beloningsprogramma Avios. Naarmate je meer vliegt en meer Avios punten verdient ga je een trede hoger in het programma. Deze gespaarde punten kun je besteden bij alle IAG maatschappijen, daarnaast ook bij de luchtvaartmaatschappijen die aangesloten zijn bij de luchtvaart alliantie Oneworld, alle leden van IAG zijn aangesloten bij Oneworld.

  Een aantal voorbeelden van andere maatschappijen buiten IAG om die in de Oneworld alliantie zitten zijn: American Airlines, Qantas, Finair en Japan Airlines.