Vlucht boeken Jet2.com

Jet2.com is een lage kosten luchtvaartmaatschappij afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. De maatschappij hanteert de zelfde werkwijze als de andere bekende low-cost airlines, verwijder alle overbodige dingen en bied de vliegtickets zo goedkoop mogelijk aan. Wil je meer dan dien je hiervoor te betalen.

Jet2.com is opgericht in het jaar 2002, en begon met vliegtickets aanbieden voor hun vluchten in 2003. In de eerste jaren was Jet2.com een onderdeel van de Dart Group met onder andere de luchtvaartmaatschappij Channel Express. Uiteindelijk zijn alle divisies in het jaar 2006 samengevoegd en werd er alleen nog gevlogen onder de naam Jet2.com.

Het hoofdkantoor van Jet2.com is te vinden bij het vliegveld van Leeds. In het begin stadium van het bedrijf werd het vliegveld Leeds Bradford International als basis gebruikt voor de dagelijkse operaties. Uiteindelijk bereide Jet2.com hun bedrijf uit en gebruiken ze nu ook de vliegvelden van Glasgow, Edinburg, Blackpool, Newcastle, Belfast en Manchester als belangrijke basis in hun dagelijkste bedrijfsvoering voor het aanbieden van vluchten naar vele bestemmingen.

Jet2.com is sinds de oprichting gegroeid naar een serieuze speler op de markt voor het aanbieden van goedkope vliegtickets, zo vervoerde Jet.com in het jaar 2018 ruim 12 miljoen passagiers. Deze passagiers werden vervoerd in een vloot vliegtuigen dat bestaat uit maar liefst 95 stuks. Al deze vliegtuigen zijn in eigendom van Jet2.com. Van de 95 vliegtuigen zijn er 89 stuks afkomstig van Boeing, de andere 6 komen van de Europese vliegtuig fabrikant Airbus. In hele drukke periodes huurt Jet2.com ook wel vliegtuigen om de vraag naar goedkope vliegtickets aan te kunnen.

Bestemmingen van Jet2.com

Het aanbod van bestemmingen wat Jet2.com momenteel aanbied bestaat uit ruim 70 verschillende bestemmingen. Het overgrote deel van de bestemmingen ligt binnen de grenzen van Europa.

Deze ruim 70 bestemmingen worden allemaal aangeboden vanaf het vaste land van Groot-Brittannië vanaf één van de luchthavens die Jet2.com gebruikt als basis. Zo wordt er vanaf Nederland door Jet2.com alleen vanaf Schiphol Amsterdam gevlogen naar het Engelse Leeds. Vanaf het vliegveld Bonn in Duitsland worden er momenteel meerdere bestemmingen aangeboden naar de UK.

Vanaf Schiphol

 • Leeds Bradford International Airport
 • Vanaf Keulen Bonn Airport

 • Manchester Airport
 • Leeds Bradford International Airport
 • Newcastle Airport
 • Belfast International Airport
 • myJet2 Travelclub

  Reizigers die veel vliegen naar en in het verenigd koninkrijk zijn goede klanten voor Jet2.com Daarom biedt deze luchtvaartmaatschappij zijn klanten die optie om zich aan te melden bij het frequent flyerprogramma MyJet2.

  Korting op Vliegtickets

  Zo ontvang je wanneer je lid bent van Myjet2 geregeld voordeelcodes in je mailbox met leuke acties voor extra korting op je vliegtickets.

  Vakantie kortingen

  Daarnaast beloond Jet2.com zijn trouwe klanten met korting op vakanties bij de ondernemingen van deze maatschappij, bijvoorbeeld bij Jet2holidays en Jet2villas.

  Korting op upgrades.

  Je ontvangt leuke acties voor het upgraden van reis, daarnaast ontvang je ook korting op reisverzekeringen, autoverhuur op goedkope parkeerplaatsen.