Vlucht boeken Emirates

Het luchtvaartmaatschappij uit Dubai Emirates werd in 1985 opgericht door de regering van de Verenigde Arabische Emiraten. Deze airliner is in korte tijd zeer snel gegroeid. De meeste mensen komt de naam Emirates bekent voor, dit komt onder andere doordat deze luchtvaartmaatschappij zeer actief is op het gebied van het sponsoren van sportteams en sportevenementen.

Zo sponsort Emirates Arsenal, Hamburger SV, Benfica, Real Madrid en natuurlijk Paris Saint-Germain. Ook was de naam veel te zien tijdens het WK voetbal van 2010 en 2014 als hoofdsponsor.

Bestemmingen van Emirates

Emirates is één van de luchtvaartmaatschappijen waar je scherp geprijsde vliegtickets kunt boeken voor vluchten over de hele wereld.

Het totaal aanbod van bestemmingen ligt rond de 140 verdeeld over 6 continenten. Het aanbod van bestemmingen wordt door deze gigant ook elk jaar verder uitgebreid. Zo kun je met Emirates vliegen naar New York of naar de prachtige zandstranden van de Malediven.

Allianties en Emirates spaarprogramma

Emirates is niet aangesloten bij één van de drie wereldwijde luchtvaartallianties - Oneworld, SkyTeam of Star Alliance.

In het jaar 2000 overwoog Emirates wel tot het toetreden tot het Star Alliance, maar koos er toch voor om onafhankelijk te blijven.

De reden tot het niet toetreden was erg duidelijk. Emirates wilde snel kunnen reageren op de veranderde marktomstandigheden, zonder consensus te doen aan eventuele alliantiepartners.

Het spaarprogramma van Emirates heet Emirates Skywards. Lid worden van het bekroonde frequent flyer-programma is gratis.

Je spaart mijlen wanneer je vliegtickets boekt bij Emirates of Flydubai. Het leukste is, wanneer je spaart voor mijlen bij Emirates of Flydubai, dat je deze weer kunt besteden aan bijvoorbeeld een upgrade of reward-vluchten.

De mijlen van dit programma blijven 3 jaar geldig.