Inchecken Corendon Airlines

Wanneer je een vlucht of vakantie met het vliegtuig hebt geboekt bij Corendon, dan zal je voor vertrek van je vlucht moeten inchecken. Bij Corendon zijn ver verschillende manieren om in te checken. Hieronder zetten wij voor jou de mogelijkheden op een rijtje

Online Inchecken

Wanneer je met Corendon Airlines vliegt kun je bij deze airliner van te voren online Inchecken. Dit kun je eenvoudig doen via Fly Corendon. Hier onder staat een handig filmpje met de uitleg.

 • 48 uur tot 5 uur voor vertrek
 • Helaas niet mogelijk bij vluchten met een tussenlanding


 • Inchecken op het vliegveld

  Het is mogelijk bij Corendon Airlines om in te checken op de luchthaven. Wanneer je vertrekt vanaf Schiphol kun je dit 3 uur van te voren doen in vertrekhal 3.

  Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Self-service-check-in-palen die te vinden zijn op Schiphol. In het filmpje hier onder word uitgelegd hoe dit werkt  Wij raden altijd aan om minimaal 2,5 uur van te voren op het vliegveld te zijn, ook wanneer je vertrekt vanaf ander luchthavens. Daarnaast raden wie je aan om voor vertrek altijd even de website te checken van Corendon Airlines voor de actuele informatie.

  Check-in tijden van Corendon Airlines