Condor Handbagage

In alle gevallen mag je bij Condor één persoonlijk item meenemen, echter zit niet bij elk vliegticket gratis handbagage bij het vliegticket in. Wanneer je bijvoorbeeld voor de goedkoopste optie gaat het Economy Light vliegticket, dan mag je niet gratis handbagage mee aan boord van het vliegtuig.

Daarnaast zijn de bestemmingen van Condor ingedeeld in zones, de hoeveelheid hangt ook af in welke zone je bestemming ligt. Daarom hieronder een overzicht met de zones en de voorwaarden.

Zone 1-2

Balearen, Balkan, Bulgarije, Kroatië, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal, IJsland, Canarische Eilanden, Kaapverdië en Madeira, Cyprus, Malta, Griekenland en Turkije, Egypte, Marokko, Tunesië, Gambia en Verenigde Arabische Emiraten

Zones 1-2Economy LightEconomy ClassPremium class
Kleine tas
Max. Afmeting 40x30x10cm
Handbagage
Max. Afmeting 55x40x20cm
Niet inbegrepen1 stuk1 stuk
Max. Totaalgewicht8 kg8 kg10 kg
Zone 3-5

Oost-Afrika, Azië, Mexico, Caribisch gebied, Midden- en Zuid-Amerika, Namibië, Zuid-Afrika en de Indische Oceaan, VS, Canada en Puerto Rico

Zones 3-5Economy LightEconomy ClassPremium classBusiness class
Kleine tas
Max. Afmeting 40x30x10cm
Handbagage
Max. Afmeting 55x40x20cm
1 stuk1 stuk1 stuk2 stuks
Max. Totaalgewicht8 kg8 kg10 kg16 kg

Punten waarop je moet letten.

  • Voor VS-vluchten gelden er strengere regels omtrent de inhoud van je handbagage.
  • Smartphones van het type Samsung Galaxy Note 7 mag niet mee in het vliegtuig.
  • Wanneer je het maximale handbagage gewicht overschrijdt worden er kosten in rekening gebracht. Voor zones 1-2 €75 en voor zones 3-5 €100. Let er dus goed op dat je niet over het toegestane gewicht komt.
  • Bekijk alle voorwaarden | Condor.com
  • De bovenstaande informatie van Condor word meerdere keren per jaar gecontroleerd. Echter kan een luchtvaartmaatschappij ten allen tijden hun beleid aanpassen, waardoor de bovenstaande informatie kan afwijken.