Austrian Airlines Ruimbagage

Ga je vliegen met Austrian Airlines dan zit er niet automatisch ruimbagage bij je vliegticket inbegrepen in de prijs van het ticket. Dit hangt namelijk af van wat voor vliegticket je hebt geboekt. Zoals bijvoorbeeld wanneer je een Economy Light ticket hebt geboekt zit er geen ruimbagage bij in. Het is echter wel mogelijk om later als nog bagage bij te boeken. Doe dit wel van te voren online op het vliegveld kunnen de kosten hoger zijn.

Het is wel belangrijk om je goed aan de voorwaarden te houden van Austrian Airlines omtrent de regels die gelden voor ruimbagage, voldoe je hier niet aan dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Belangrijke voorwaarden.

 • Maximale afmeting: Lengte + Breedte + Hoogte van 158 cm.
 • Een koffer mag nooit meer wegen dan 32 kg.
 • Reis je met kinderen of ben je in bezit van een frequent flyer lidmaatschap bekijk dan de voorwaarden via de onderstaande link.

  Ruimbagage voorwaarden | Austrian.com

  Europese routes omvatten in dit verband de volgende gebieden en landen: Europa, Noord-Afrika (Marokko), Rusland, Armenië, Turkije en Cyprus.

  Europese routesEconomy LightEconomy Classic & FlexBusiness
  Aantal Stuks012
  Max. gewicht per stukN.v.t.23 kg32 kg
  Max. afmetingN.v.t.L+B+H max 158 cmL+B+H max 158 cm

  Intercontinentale routes bij Austrian Airlines omvatten de volgende landen: Canada, China, Cuba, Egypte, Hongkong, India, Iran, Irak, Israël, Japan, Jordanië, Kazachstan, Libië, Mauritius, de Malediven, Sri Lanka, Thailand en de VS.

  Intercontinentale routesEconomy LightEconomy Saver, Basic & FlexPremium Economy Saver, Basic & FlexBusiness Saver & Flex
  Aantal Stuks0122
  Max. gewicht per stukN.v.t.23 kg23 kg32 kg
  Max. afmetingN.v.t.L+B+H max 158 cmL+B+H max 158 cmL+B+H max 158 cm

  De bovenstaande informatie wordt meerdere keren per jaar gecontroleerd, echter kan een luchtvaartmaatschappij ten alle tijden hun beleid aanpassen.

  Actuele ruimbagage voorwaarden | Austrian.com