Vlucht Boeken Air Europa

Air Europa is de met het aantal toestellen en passagiers de derde luchtvaartmaatschappij van Spanje naar Vueling en Iberia. Het hoofdkantoor van Air Europe is te vinden in Llucmajor in Spanje, en gebruikt de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas in Madrid als belangrijkste punt in hun netwerk van vluchten.

Air Europa begon met aan aanbieden van vluchten in 1986 en groeide in jaren daarna uit na een luchtvaartmaatschappij dat ruim 9 miljoen passagiers per jaar vervoerd. Air Europe vervoerd deze mensen met een vloot dat bestaat uit ruim 45 toestellen die geproduceerd zijn door Airbus, Boeing en ATR.

Bestemmingen van Air Europa

Air Europa heeft een aanbod van ruim 130 bestemmingen wereldwijd. Deze bestemmingen zijn ook in bijna alle gevallen vanuit Nederland te bereiken met Air Europa, doordat Air Europa gebruik maakt van het hub and spoke model waarbij het vliegveld van Madrid als overstap punt fungeert. Dagelijks worden er vluchten uitgevoerd vanaf Schiphol naar Madrid en met één overstap vlieg je naar een prachtige bestemmingen.

Je kunt er ook voor kiezen als Nederlander om te vliegen via Düsseldorf of Brussel. Ook vanaf deze luchthavens wordt er dagelijks gevlogen naar Madrid.

Overzicht van populaire bestemmingen van Air Europa.

 • New York City
 • Havana
 • Tenerife
 • Gran Canaria
 • Fuerteventura
 • Malaga
 • Ibiza
 • Luchtvaartallianties

  Air Europe maakt deel uit van het Skyteam alliantie. Het doel van deze alliantie is de klanten van de betrokken luchtvaartmaatschappijen een groter aanbod geven van bestemmingen. Zo kun je bijvoorbeeld vliegen met Air Europe en vervolgens eenvoudig met een tussen stop overstappen op een vlucht van een Skyteam member.

  Skyteam partners van Air Europa.

  Frequent Flyer Air Europa

  Wanneer je geregeld vliegt is het aan te raden om je aan te melden bij Air Europe Suma. Met dit spaarprogramma van Air Europe wil deze luchtvaartmaatschappij je bedankt voor het vliegen met hun. Door het vliegen met Air Europe spaar je Miles, deze Miles kun je vervolgens inleveren voor korting op bijvoorbeeld een hotelovernachting bij één van de aangesloten hotels zoals bijvoorbeeld NH hotels.

  Naast korting op hotels zijn er nog vele andere soorten bedrijven waar je deze Miles in kunt leveren. Via de onderstaande link kun je de complete lijst zien.

  Partners van Air Europa | Aireuropa.com