Air Baltic Ruimbagage

Wanneer je gaat vliegen met AirBaltic zit niet in alle gevallen de ruimbagage bij de prijs van het vliegticket inbegrepen. Zo zit er geen ruimbagage bij de prijs in van een Basic vliegticket. Maar heb je bijvoorbeeld een Premium ticket geboekt dan mag je 1 stuk ruimbagage meenemen van 20 kilogram. Een stapje hoger de Business vliegticket dan mag je maar liefst 2 stuks meenemen met een gecombineerd gewicht van 40 kilogram.

Is je ruimbagage zwaarder dan het toestaande gewicht dan worden er kosten in rekening gebracht, wat begint bij €50 euro per koffer. Iets waar wel opgelet moet worden is dat een koffer nooit meer mag wegen dan 32 kilogram.

Ruimbagage AirBalticBASICPREMIUMBUSINESS
Aantal stuks ruimbagageVanaf €19,9912
Max. totaal gewichtN.v.t.20 kg40 kg
Max. afmeting100 x 50 x 80 cm100 x 50 x 80 cm100 x 50 x 80 cm

Heb je een Basic vliegticket geboekt en je wilt later alsnog ruimbagage mee of extra ruimbagage dan adviseren wij je om dit van te voren online te regelen. De kosten zijn dan een stuk lager dan wanneer je dit op de luchthaven doet.

  • Vanaf €34,99 wanneer je later bijboekt online
  • €60 wanneer dit op het vliegveld word gedaan.
  • Wij proberen meerdere keren per jaar de bovenstaande informatie te controleren, echter kan altijd door een aanpassing in het beleid van het luchtvaartmaatschappij de informatie afwijken.

    Actuele ruimbagage voorwaarden | Airbaltic.com