Vliegtickets naar Londen

Vlucht boeken van Nederland naar Londen? Dan is er voor jou als reiziger voldoende keuze. Er zijn vliegtickets beschikbaar van verschillende luchtvaartmaatschappijen en vanaf bijna elk vliegveld in Nederland. In welk deel je van Nederland je ook woont, vanaf elk vliegveld vliegt wel een vliegtuig naar Londen. Zo kun je in het noorden al vanaf €30,- vanaf Groningen Airport met Virgin Atlantic naar London Southend Airport vliegen.

Vanaf Schiphol zijn natuurlijk de meeste vluchten te vinden die vliegen naar één van de vliegvelden die rondom Londen liggen. Vanaf Schiphol vertrekt bijvoorbeeld Easyjet, KLM, Vueling en natuurlijk British Airways.
londen

Wat te doen in Londen?

Londen is een stad die je nooit zou vervelen. Er is zoveel te doen in Londen, dat we aanraden om meerdere dagen er vooruit te trekken om zoveel mogelijk te kunnen zien en doen in Londen. Hieronder een aantal dingen die je absoluut moet doen en zien wanneer je in deze wereld stad bent.

Big Ben, Westminster Abbey en het Houses of Parliament. Deze 3 dingen moet je zien wanneer je in Londen bent. Het grote voordeel wanneer je deze drie wilt bezichtigen, is dat deze bezienswaardigheden dicht bij elkaar in de buurt zitten.

Buckingham Palace, in hartje londen vind je het beroemde paleis Buckingham Palace. Wanneer je londen bezoekt kun je dit niet overslaan. Het Paleis ligt tevens in een park waar je heerlijk door heen kunt wandelen.

Bezoek Oxford Street, de winkelstraat van Londen. Vooral in de kerstperiode erg indrukwekkend om te bezoeken. In deze straat vind je vele winkels om heerlijk te shoppen.

Klimaat en Ligging

Ze zeggen altijd dat het alleen maar regent in Londen, maar dit is een fabeltje. In Londen heb je ongeveer hetzelfde klimaat als in Nederland, een gematigd zeeklimaat. In de winter ligt de gemiddelde temperatuur rond de 2°C en de zomermaanden, juli tot September is dit ongeveer 21°C.

De afstand tussen Nederland naar Londen is ongeveer 350 kilometer afhankelijk vanaf waar je vertrekt. De vlucht duurt ongeveer 40 minuten. De afstand tot Londen is niet zo groot, daarom is Londen ook op andere manieren te bereiken. Bijvoorbeeld, met de auto of met de trein. Voor meer informatie over reizen met de trein naar Londen kun je kijken op Eurostar.com .