Vliegtickets naar Bangkok

Je hebt besloten om op reis te gaan naar Bangkok en nu zoek je nog het juiste vliegticket. De meeste mensen zullen voor de optie gaan om te vliegen van Amsterdam. Deze vlucht duurt ongeveer 11 uur. Echter, je zou ook eens kunnen kijken naar de prijzen van omliggende vliegvelden. Denk hierbij aan Düsseldorf of Bremen. Vaak kun je op deze manier nog goedkoper vliegen.

Op de route tussen Schiphol en Bangkok zijn een aantal luchtvaartmaatschappijen actief. Denk hierbij aan KLM, British Airways, Emirates of Air China. Kortom, er is voldoende keuze tussen bekende airliners om een geschikt vliegticket te kunnen vinden tegen een schappelijke prijs.
Bangkok

Wat te doen in Bangkok?

Bangkok, de hotspot van Zuid-Oost Azië en hoofdstad van Thailand. Deze grote wereld stad telt ongeveer 8,2 miljoen inwoners. Bangkok is een chaotische en drukke stad waar ontzettend veel gebeurt en veel te beleven is. Je hebt daarom zeker een aantal dagen nodig om Bangkok goed te kunnen ontdekken.

Er zijn een aantal dingen die je echt moet mee maken wanneer je in deze prachtige stad bent. Zoals het nachtleven van koa san road. Het is één groot toeristencircus, maar wel de meest bekende straat van Bangkok. Deze straat kent vele karaoke bars en een overvloed aan eetkraampjes. Het is echt de moeite waard om eens te gaan kijken.

Daarnaast zijn er ook andere leuke dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld eens een tuktuk nemen als taxi of varen met de riviertaxi. En vergeet natuurlijk niet de vele tempels en paleizen met onder andere het Koninklijk Paleis.

Klimaat en Ligging

Het klimaat in Bangkok is tropisch nat en droog. Tussen november en februari is Bangkok op zijn droogst, dit is dan ook de periode dat de meeste toeristen er voor kiezen om een bezoekje aan Bangkok te doen. Bangkok is op zijn heetst van maart tot augustus, terwijl ook in deze periode het regenseizoen is (juni-oktober). De tempratuur in Bangkok ligt gemiddeld op 28.1° C.

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en ligt in Zuidoost-Azië. De stad Bangkok ligt ongeveer 9000 km verwijderd van Nederland, daarom is Bangkok in principe alleen te bereiken door gebruik te maken van het vliegtuig.